Fatih Anaokulu

Vizyon: Fatih İlköğretim Okulu kişilerin kendi öz benliği,geçmişini ve kültürünü yadsımayan,araştırmacı,kendi kendine öğrenen,kendine güveni tam olan ve sürekli her alanda başarıyı hedef alan bir kurum olmayı amaçlamaktadır.Bizim için bütün faaliyetlerde mükemmelliğin ölçüsü Ulusal ve Uluslararası düzeydir.Fatih İlköğretim Okulu Kocaeli ve Türkiye´de en iyi öğretim kurumu olmaya hedeflenmiş ve en iyi öğrenciyi yetiştirmeye devam ederek,Türkiye´deki ve Dünyadaki en kaliteli Okullar arasında gösterilen bir İlköğretim okulu olmayı amaçlar.

Misyon: Fatih İlköğretim Okulunun Misyonu,Ulusal ve evrensel boyutta bilgi üretmek ,bilgi ve bilim ufkunu genişletmek,çağdaş bilimsel, teknolojik ve kültürel birikimin egemen olmasını sağlayacak toplumun gelişmesine katkıda bulunacak aydın ve yaratıcı düşünebilen insanlar yetiştirmektir.Bu misyonu gerçekleştirmek için Fatih İlköğretim Okulunun bugün ulaştığı yüksek düzeyi aşarak,Ulusal ve Uluslar arası boyutlarda bilimselliği temel alan sürekli gelişimi ve değişimi hedefleyen Atatürk İlke ve İnkılapları rehberliğinde yoluna yılmadan devam edecek bir eğitim kurumu haline gelmesi amaçlanmaktadır.

Başarılar: Okul,eGüvenlik etiketi -Bronz Etiket.(eSafety Label)

Saatler:
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: SERVİSİMİZ YOKTUR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://derincefatihanaokulu.meb.k12.tr

Adres - FATİH SULTAN MAH. HAVVA SK. D BLOK SİTESİ FATİH İLKOKULU BLOK NO 2/3 DERİNCE / KOCAELİ

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - DERİNCE

Ulaşım OKULUMUZA DERİNCE´DEN 102, 103, iZMİT´TEN 118, 105 NOLU OTOBÜS VE MİNİBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 15 KM